• IKXS Hulp bij Seksuele problemen
  • Coaching op locatie of aan huis
  • Heel Nederland
  • Professioneel & Discreet

Therapeutische Partnermassage by IKXS

 

Tijdens mijn Lichaamsgerichte Coachingsessies leer je om je partner op een liefdevolle manier aan te raken zonder verwachtingen. Je gaat ontdekken wat jij ten diepste nodig hebt en naar verlangt. Je stelt je open voor de gevoelens van de ander, te verbinden en vanuit je hart aan te raken. Er helemaal ZIJN voor de ander. Plezier, genieten en communicatie staan voorop.


Mannen en vrouwen zitten anders in elkaar en hebben verschillende behoeften.
Dit heeft alles te maken met onze mannelijke en vrouwelijke energie.
Als we geen kennis hebben van deze verschillen, zorgt dit voor misverstanden en frustratie in een intieme relatie. Wanneer wat jij denkt en voelt, niet gelijk is aan dat wat je partner wil.Wat ik jullie wil leren is "de kracht van aanraking". Je hoofd leeg, versmelten met de aanraking, diepgaand contact met je partner.

 

 

Elkaar aanraken, aanwezig "in het hier en nu". 
Je wordt je steeds meer bewust, van wat er in je lichaaam gebeurt en bent met je aandacht ook bij elkaar, zodat jouw levensenergie weer gaat stromen. Vanuit dat punt is er weer ruimte om de LIEFDE in jouw te ervaren.
Je hoeft dan niets meer te bereiken of te presteren. 

 

Tijdens het geven en ontvangen van de massage ervaren jullie hoe het is om écht met elkaar in verbinding te staan. Er zal een nieuwe, sterkere verbondenheid in jullie relatie ervaren worden en weten nu beter wat jezelf en de ander nodig hebt op het gebied van seksualiteit. Zo staat niets jullie meer in de weg om samen te genieten van de liefde voor elkaar!

Omdat deze sessies bij jullie thuis of op locatie naar keuze worden gegeven, kunnen jullie in alle veiligheid en vrijheid samen genieten en ontdekken.

Willen jullie ook samen investeren in wat jullie daadwerkelijk dichterbij jezelf en jouw sekspartner brengt? Let me know!